Na zijn sterke optreden in de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Oss, zal de Fransman Gautier Paulin ook in Harfsen aan de start staan. De rijder van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing staat op een tweede plaats in de tussenstand en gaat een gooi doen naar de leidersplaats in het kampioenschap.

Paulin is momenteel in topvorm want naast zijn podiumplaats in Oss mocht hij ook afgelopen weekend tijdens de vierde wedstrijd om het wereldkampioenschap in Mexico het podium beklimmen. De MX1 klasse wordt dus absoluut een klasse waar naar uitgekeken kan worden want Paulin gaat het opnemen tegen drievoudig wereldkampioen Jeffrey Herlings en de Britten Max Anstie en Shaun Simpson.

Niet alleen deze vier Grand Prix toppers mikken op succes want uiteraard is er ook een blik met Nederlandse en Belgische rijders dat in Harfsen wil presteren met o.a. Rick Satink, Ceriel Klein Kromhof, Mike Gijsbertsen, Micha Boy de Waal, Yentel Martens, Jeffrey Dewulf, Damon Graulus en de snelle Zweden Filip en Jonathan Bengtsson.

Op woensdag werd het circuit van Harfsen getest en we kunnen u verzekeren dat er hoge sprongen gemaakt werden. Naast de tafelbergen lag er ook een technische ritmesectie in de baan, wat zondag zeker voor inhaalmogelijkheden gaat zorgen. Het circuit zal op aanraden van de rijders nog een heel kleine beetje geperfectioneerd worden zodat de rijders zondag niets in de weg zal staan om tot het uiterste te gaan.

Op de volgende link kunt u beelden bekijken van de baantest: https://www.facebook.com/DutchMastersofMotocross/videos/241693762970477/

Facebook Twitter