Mooie film van Reiger Racing Suspension

Zoals iedereen weet is Reiger Racing Suspension een van de grootste vering specialisten!
Daarom hebben ze een mooie film gemaakt om een kleine indruk te krijgen wat het allemaal inhoud om van een stukje metaal een geavanceerde veer te produceren!

Bekijk hier de film.

 

Sponsors in Beeld: MOTRAC HYDRAULICS

Motrac Hydraulics staat bekend als Linde importeur, en haar grote technische en hydraulische kennis. Als hydraulisch specialisten hebben wij al meer dan zestig jaar ervaring. Motrac Hydraulics heeft zich daardoor sterk kunnen profileren als system integrator. Wij bouwen complete hydraulische machines, zoals powerpacks en on-offshore installaties samen van hoogwaardig kwalitatieve producten uit ons assortiment. Daarmee kunnen wij een lange levensduur van onze producten garanderen. Zowel op het gebied van het leveren van een hydraulische oplossing voor elk vraagstuk, als het leveren van hydraulische componenten kunt u bij Motrac Hydraulics terecht. Heeft u een hydraulische puzzel op te lossen waar u niet meer uit komt? Neem dan contact op. De engineers en designers van Motrac Hydraulics blijven passen, meten en rekenen totdat uw technische en/of hydraulische puzzel is opgelost.

motrac-nieuw

 

MOTRAC HYDRAULICS
Dambroek 2
7223 DV Baak
Postbus 24
7200 AA Zutphen
T +31 575 448844
F +31 575 448866
www.motrac-hydraulics.com

 

Sponsor in beeld: De Weerd Tentenverhuur

Uw feest of evenement perfect onderdak

 

Voor een geslaagd feest of evenement is een geschikte accommodatie essentieel. Of het nu gaat om een intiem bruiloftsfeest, een swingend muziekevenement of een zakelijke bedrijfspresentatie: De Weerd Tentenverhuur zorgt voor de perfecte entourage.

Alles in één hand

De Weerd Tentenverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van tenten en hallen. We verzorgen een representatieve, comfortabele en veilige accommodatie die past bij uw evenement. Van klein tuinfeest tot megafestijn.

Ook de inrichting van een tent of hal draagt bij aan de sfeer. De Weerd Tentenverhuur kan desgewenst de complete aankleding verzorgen. Denk aan vloerbedekking, verwarming, podium, verlichting en toiletten. Zelfs de groenvoorziening kunnen we u leveren. Net wat uw wensen zijn.

De Weerd Tentenverhuur B.V.

Rijksstraatweg 100

7383 AV VOORST

Tel. (+31) 575 501 223

Fax. (+31) 575 501 655

E-mail: info@deweerdtenten.nl

Website: www.deweerdtenten.nl

Sponsor in Beeld: Reiger Suspension

Reiger Suspension

We maken al ruim 25 jaar schokdempers. Vanaf de allereerste demper die we maakten, was ons doel een betere demper te maken dan de schokdemper die tot dat moment te koop was. Dat is gelukt. En dat proberen iedere dag opnieuw. Met één verschil; de dempers die we nu maken zijn te koop. Zodat u kunt beschikken over de allerbeste demper die u zich wenst. En als we een nog betere oplossing vinden, dan laten we u dat meteen weten.

Wie voorop rijdt, loopt de kans ingehaald te worden. Het is onze ambitie om steeds beter te zijn, zonder ons te spiegelen aan anderen. Ontwikkeling en productie zijn intens met elkaar verweven. Vaak is een prototype meteen het eindproduct, zonder concessies te doen naar massaproductie. Voor ons stopt het daar niet; we willen onszelf altijd verbeteren zodat onze producten benchmark zijn en blijven.
Wij doen nauwelijks aan serieproductie, maar zelfs bij de kleine series die we maken willen wij geen enkel concessie doen aan de kwaliteit.

Iedere Reiger schokdemper is geproduceerd volgens de nieuwste inzichten en met de laatste specificaties. Om onze hoge normen te kunnen garanderen voeren wij op alle producten een 100% kwaliteits- en functionaliteitstest uit.

Reiger Racing Suspension
Molenenk 5a
7255 AX Hengelo Gld
The Netherlands
info@reigersuspension.com
www.reigersuspernsion.com

 

Sponsor in beeld: WM Automaterialen

WM Automaterialen en Hamac, 

WM Automaterialen is een totaalleverancier van auto-onderdelen en toebehoren voor de professionele garages. WM Automaterialen heeft ervoor gekozen om als sponsor op te treden tijdens het ONK motorcross in Harfsen. Wij dragen de gemotoriseerde sporten namelijk een warm hart toe. Bovendien bestaan er veel overeenkomsten  tussen het leveren van onderdelen en het bedrijven van (top)sport.

Inzet, focus, professionaliteit en kwaliteit, maar vooral plezier in wat je doet is de basis voor zakelijk en sportief succes. Motorcross is een dynamische sport waarin je door inzet, het beste materiaal, maar bovenal door het nodige talent heel ver kunt komen. Echter nooit alleen! (meer…)

Sponsor in Beeld: Bredenoord

Bredenoord Aggregaten

Bredenoord Aggregaten beantwoordt al decennialang iedere stroomvraag. Waar en wanneer u wilt.

Slimme oplossingen van absolute kwaliteit die u geld besparen. Met de betrokkenheid die u van een dienstverlener mag verwachten. Of het nu om een aggregaat, noodstroomvoorziening of aandrijving gaat.

Op onze website vindt u al onze producten (huren en kopen), marktspecialismen en oplossingen.

Bredenoord
Zutphensestraat 319
7325 WT Apeldoorn

Nederland
Telefoon: +31 (0) 55 3018501
Fax: +31 (0) 55 3018500
E-mail: info@bredenoord.com

Sponsor in beeld: Match4U

Uitzendbureau Match 4U

Meer dan alleen een uitzendbureau. Wij zijn gevestigd in Lochem en het regionale bureau als het gaat om de in-, door- en uitstroom van personeel. Bij ons is het persoonlijke contact de basis van onze dienstverlening en dat is onze toegevoegde waarde! Vraag en aanbod van mens en arbeid komen bij Match 4U op even persoonlijke als professionele wijze samen. Voor zowel werkgevers als werknemers. Wij vinden de Match 4U!

De Junior Riding Experience tijdens het ONK wordt beschikbaar gesteld door Match 4U. Kids van 5 tot 15 jaar kunnen vanaf 11.00 gratis proeven aan motorcross.

Match 4U
Nieuwstad 1
7241 DL LOCHEM

Tel: 0573-250185
Fax: 0573-250924
www.match4u.nl
E-mail: info@match4u.nl

Sponsors in beeld: E&E Computerservice

Wij bieden u computerservice aan huis of kantoor. Technische en/of softwareproblemen zijn onze specialiteit, maar ook de levering van een nieuwe laptop, PC of een gedeelte hiervan is bij ons in goede handen.

Wij komen graag bij u thuis om allerlei problemen op te lossen of om u vrijblijvend te adviseren over de aanschaf van nieuwe apparatuur. U hoeft dus niet meer eindeloos aan de lijn te hangen met telefonische helpdesks of leveranciers die u niet kunnen helpen. U hoeft ook niet meer met uw pc onder de arm naar de winkel, om vervolgens een paar dagen zonder pc te zitten. Wij repareren namelijk gewoon bij u thuis, voor zover dit mogelijk is.

(meer…)